Unatoč problemima, Cibona bez pojačanja do kraja sezone

Piše: evz/VLM

Objavljeno: 25.02.2011. 17:02

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Foto: Nenad Dugi / CROPIX

Da se teško može imati i ''ovce i novce'' shvatili su u klubu pod Tornjem. Ovce su u ovom slučaju igrači, a novci nemaju nikakvo preneseno značenje. Na sastanku Uprave dogovoreno je kako do kraja sezone neće dovoditi pojačanja.

- Oslonit ćemo se na kadar kojeg imamo i na domaće tržište. Smatramo da je to najpoštenije prema igračima koji su tu, a koji nisu do kraja isplaćeni - izvijestio je direktor Cibone Zdenko Antunović.

Sanacija dugova je u procesu, Vukušiću i Trohi sredstva su već na računu dok će Bagarić i Andrić ipak pričekati početak sljedećeg tjedna.

- Cilj nam je do lipnja spasiti klub i urediti ga da bude onakav kakav je nekad bio, vratiti ga gdje mu je mjesto i tek tada početi s kupnjom igrača - kazao je Antunović.

Odluka vodstva cibosa prihvaćena je bez prigovora i od trenera i od igrača. Na koja domaća imena bez angažmana je bacio oko, Dražen Anzulović nije htio otkriti, no kontakt je već uspostavljen.

- Ne radi se tu o financijskoj koristi već o obostranom interesu. Razgovarao sam s nekim igračima koji žele doći, a pokušat ćemo to realizirati do utorka kada je zadnji dan za registraciju - rekao je Zula.

Na treningu u četvrtak imao je samo pet igrača, jučer se brojka popela na sedam...

- Bez obzira na sve neću tolerirati nikakvu apatiju ni malodušnost. Momčad mora shvatiti u kakvoj je situaciji klub i da su zbog njih donesene te odluke. Ciboni treba vratiti imidž i stabilnost - naglasio je trener vukova.

Blagoslov potezu Uprave dao je i Marin Rozić.

- Dobro bi nam došla pojačanja, ali ovakav čin je pravedan. Treba se konsolidirati još nekoliko mjeseci, no vjerujem da i s ovakvim kadrom možemo napraviti dobre stvari - rekao je kapetan.

Agencija VLM

FOTO: Nenad Dugi / CROPIX



Komentari