Godišnja Skupština NK Mladost

Uskoro večernje nogometne utakmice u Varaždinskim Toplicama

Objavljeno: 07.03.2016. 11:30

Foto: Grad Varaždinske Toplice

Nogometni klub Mladost iz Varaždinskih Toplica održao je redovnu godišnju Skupštinu na kojoj je zaključena uspješna 2015. godina. Ujedno su najavljene aktivnosti, i sportske i organizacijske, u godini u kojoj klub obilježava 70 godina postojanja.

– Iza kluba je uspješna godina jer sve što se planiralo uraditi kroz 4 godine realizirano je u dvostruko kraćem roku. Postavljeni su LED reflektori s jedne strane terena, a ovih dana stigli su i reflektori za drugu stranu zajedno sa svim potrebnim materijalom. Uskoro će terene biti u potpunosti osvijetljen i spreman za korištenje u večernjim satima. Postavljanje reflektora svojevrsni je poklon klubu za njegov 70. rođendan – naglasio je između ostalog predsjednik kluba Tomislav Matkun.

Dodao je da postavljanjem reflektora klub nije dobio samo bolje uvjete za rad, već će se manifestacije, kako sportske tako i sve ostale, moći odvijati na stadionu. Paralelno s većim zahvatima na uređenju terena, u skladu s mogućnostima, te uz veliku pomoć roditelja, nabavljen je i dio nove opreme za igrače.

Na godišnjoj Skupštini bila je i gradonačelnica Štefanić koja je zahvalila vodstvu kluba te igračima za postignute rezultate uz poruku da s dobrim rezultatima nastave i dalje.

– Grad će i nadalje pomagati u okviru svojih mogućnosti i nastavit ćemo dobru suradnju s klubom. Kao ravnateljica osnovne škole također moram naglasiti dobru suradnju kluba i škole i tim putem treba nastaviti na obostrano zadovoljstvo – istaknula je Štefanić u svom obraćanju Skupštini.

 

Komentari