BK VINDIJA

Uspješan vikend mladih bejzbolaša Vindije

Objavljeno: 14.09.2021. 17:00

Zadnja izmjena: 14.09.2021. 18:51

Vikend iza nas označio je početak finalnog dijela sezone za sve tri mlađe dobne kategorije bejzbolaša, a koje će se održati kroz mjesec rujan i listopad.

Tako je na stadionu "Home Of Vindija Baseball" u sklopu sportskog centra "Srednjoškolac" kroz vikend odigrano tri utakmice, a prvi su na teren stupili igrači juniorskog sastava U18, koji su u subotu, 11. rujna s početkom u 15.00 sati ugostili jednu od konkurentskih ekipa za osvajanje naslova, splitsku "Nadu" i ostvarili pobjedu sa 15:9. 

Drugog dana, u nedjelju 12. rujna na rasporedu su bile dvije utakmice. Prvu su odigrali najmlađi članovi "Vindi Iso Sport Škole Baseball" kategorija mladež U13 s početkomu 10.00 sati, koji su također ostvarili pobjedu nad kolegama iz zagrebačke ekipe BK "Red Sox" sa rezultatom od 7:4.

Nastavak natjecanja slijedi odmah slijedeći vikend, ovog puta s utakmicama u gostima. Hrvatska A Baseball reprezentacija, gdje nastupa i pet igrača BK Vindija je započela svoj nastup na Europskom Prvenstvu u Italiji i u prvoj utakmici ostvarila pobjedu nad reprezentacijom Njemačke od 8:2.

Komentari