KAJAK KANU KLUB VARTEKS

Uspješno održan i 15. Varaždinski kajak kanu maraton

Objavljeno: 29.09.2019. 10:38

Zadnja izmjena: 29.09.2019. 10:41

Kajak kanu klub Varteks organizirao je 15. Varaždinski kajak kanu maraton na kojem su nastupile 53 posade iz Hrvatske, BiH i Slovenije. Utrka se vozila na stazi dužine 10 kilometara sa startom na starom koritu rijeke Drave kod mjesta Svibovec i ciljem kod kolnog mosta na rijeci Dravi kod Varaždina.

Prva mjesta od Varaždinaca osvojili su u konkurenciji kajaka jednosjeda među juniorkama Klara Dvorski, u kajaku kod seniora Dušan Brkušanin, u mješovitom kanu dvosjedu Katja Bengeri i Matej Kišić i u turističkom kanu dvosjedu Davorin Šestanj i Patrik Rauš.

Drugo mjesto osvojio je u kajaku jednosjedu među seniorima Aleksandar Brkušanin, u kajaku kod veterana Michel Ivić, u kanu jednosjedu Veljko Milihram i u turističkom kanu dvosjedu Darko Tomašek i Igor Krajcar.

Treće mjesto osvojio je u kanu jednosjedu kod seniora Robert Rauš i u turističkom kanu dvosjedu Nikola Novosel i Leon Petrić. U konkurenciji kajaka kod juniora Roko Bengeri bio je deveti.

Kadeti su se natjecali na stazi dužine 1,5 kilometar. Od Varaždinaca kod početnika u kajaku jednosjedu pobijedio je Marko Staneković, a David Ozimec bio je drugi. Kod mlađih kadeta Luka Vrbanec bio je treći. Kod kadeta pobijedio je Matija Fic, drugi je bio David ŠestakJan Petrić bio je treći, Alen Ozimec peti, Filip Staneković osmi i Domagoj Pretković deveti.

Komentari