Golijada na prijateljskom susretu

Uz bodrenje publike i roditelja u Sračincu odigrana pripremna utakamica hrvatske školske repke

Objavljeno: 14.04.2016. 19:58

Zadnja izmjena: 14.04.2016. 20:00

Foto: DGV

U sklopu priprema za školsko europsko prvenstvo u nogometu koje će se odigrati u Francuskoj mladići Druge gimnazije iz Varaždina koji će predstavljati Hrvatsku odigrali su prijateljsku utakmicu u Sračincu protiv vodeće juniorske momčadi 2. županijske lige zapad. 

Naglasak trenera Daria Kosa i Marijana Androvića (Druga gimnazija Varaždin), te Marinka Habulana (NK Sračinec) bio je na tome da se obije ekipe uigraju za nadolazeće susrete, te rezultat ovaj put nije bio od primarnog značaja. 

Tako su brojni gledatelji i roditelji po lijepom vremenu i na odlično pripremljenom igralištu  mogli uživati u nizu atraktivnih poteza Crnkovića, Horvata, Modrića, Kosa…, igrača Druge gimnazije iz Varaždina te Crnčeca, Levanića, Vukovića i drugih igrača NK Sračinec.

Ovom prilikom na odličnoj organizaciji utakmice domaćinu iz Sračinca zahvaljuju se nogometaši  i voditelji Druge gimnazije Varaždin.

Dodajmo i to da je susret, koji je završio pobjedom Druge gimnazije rezultatom 5:0 odlično sudio Ivica Rojc iz Sračinca.

Komentari