GRK VARAŽDIN 1930

Varaždin 1930 u Trogiru igra utakmicu sezone

Objavljeno: 29.10.2021. 20:36

Zadnja izmjena: 29.10.2021. 20:41

Uoči reprezentativne stanke koja nas očekuje sljedećeg tjedna, odigrat će se 8. kolo Paket24 Premijer lige. Gotovo svi susreti 8. kola izazivaju mnogo uzbuđenja i neizvjesnosti.

Jedan od najneizvjesnijih bit će onaj Lige B između Trogira i Varaždina 1930, koji ima epitet derbija začelja. Oba kluba imaju do sada 5 osvojenih bodova, a lošija od njih je samo ekipa Dubrovnika, koje je posljednja bez osvojenog boda.

Varaždin 1930 ima novog trenera, nakon odlaska Damira Turkovića kormilo je preuzeo Emerik Žnidarić bivši igrač i trener mlađih uzrasnih kategorija u klubu. Hoće li ostati na "vrućoj" trenerskoj klupi varaždoinske momčadi, sigurno će odlučivati i rezutat sutrašnjeg susreta.

Međutim, domaćini su spremni za susret i najavljuju da će napraviti sve da bodovi ostanu u Trogiru. - Igrat ćemo i dat ćemo 120 posto od sebe. Želja i volja za pobjedom će odlučiti utakmicu i ako ih budemo imali više od protivničke ekipe, posebno zbog toga što igramo kod kuće, bodovi će ostati u Trogiru. Varaždin je iskusna premijerligaška ekipa koja uz iskusne igrače ima i najboljeg igrača juniorske reprezentacije Fabijana Grubišića, lijevog beka. Spoj su iskustva i mladosti, trenutno nemaju dobre rezultate i po sastavu ekipe ne bi se reklo da je to ekipa koja je iza nas, ali ipak je. Nadamo se da će iza ovog kola tako i ostati, jasan je trener Trogira Boris Popović.

Tko će se na kraju veseliti saznat ćemo sutra, 30. listopada nakon susreta Trogir - Varaždin 1930, koji počinje u 18.30 sati u SD Vinko Kandija Trogir,

Komentari