Varaždin Throwdown 2023

Varaždin desetu godinu zaredom domaćin međunarodnog CrossFit natjecanja

Objavljeno: 01.06.2023. 18:06

Zadnja izmjena: 01.06.2023. 18:09

Udruga za promicanje tjelesne aktivnosti i zdravlja "Active Vita" u suradnji sa Zajednicom sportskih udruga Grada Varaždina i ove godine organizira međunarodno natjecanje u CrossFit-u - Varaždin Throwdown 2023 koje će se održati 3. i 4. lipnja na vanjskim terenima sportskog centra Graberje.

Natjecanje Varaždin Throwdown se kontinuirano održava u Varaždinu već proteklih 9 godina te se etabliralo u regiji kao jedno od najkvalitetnijih i najvećih CrossFit® natjecanja koje svake godine okuplja veliki broj sportaša, trenera i zaljubljenika u CrossFit iz Hrvatske i cijele regije.

- I ove se godine očekuje 100 natjecatelja i natjecateljica iz pet zemalja koji će se kroz dva dana atraktivnog natjecanja boriti za postolje i titulu "Fittest in Varaždin". Osim što se kroz ovaj događaj promovira CrossFit kao natjecateljski sport, promovira se rekreativni funkcionalni fitness program koji za cilj ima unaprijeđenje zdravlja i sposobnosti svih dobnih skupina. Uz samo natjecanje za sve posjetitelje biti će i Burgers & Craft beer zona u suradnji sa Ftruc Pizza & Grill pa svakako navratite - pozivaju organizatori.

Komentari