'THROWDOWN 2024'

Varaždin domaćin jubilarnog 10. međunarodnog CrossFit natjecanja, dolazi stotinjak sportaša

Objavljeno: 22.05.2024. 15:41

Zadnja izmjena: 22.05.2024. 15:44

Udruga za promicanje tjelesne aktivnosti i zdravlja „Active Vita“ u suradnji sa Zajednicom sportskih udruga Grada Varaždina i ove godine organizira međunarodno natjecanje u CrossFit®-u – Varaždin Throwdown 2024 koje će se održati ovaj vikend, 25. i 26. svibnja na vanjskim terenima sportskog centra Graberje.

Varaždin Throwdown 2024 bit će jubilarno, 10. izdanje ovog natjecanja koje se etabliralo u regiji kao jedno od najkvalitetnijih i najvećih CrossFit® natjecanja koje svake godine okuplja veliki broj sportaša, trenera i zaljubljenika u CrossFit® iz Hrvatske i cijele regije. Ove godine stiže stotinu natjecatelja i natjecateljica iz pet zemalja koji će ove godine u parovima boriti za postolje i titulu „Fittest Team in Varaždin“ kroz dva dana atraktivnog natjecanja.

- Ovo atraktivno natjecanje podržavaju Varaždinska županija te sponzori Vindija, Bauerfeind, Decathlon, Oprema.Fit, FTB Nutrition i Ftruc Pizza & Grill kojima se ovim putem zahvaljujemo. Svratite do Graberja ovaj vikend kako bi popratili ovo atraktivno natjecanje i podržali najbolje natjecatelje iz Hrvatske i regije, a pogotovo domaće natjecatelje iz Varaždina - navode organizatori.

Komentari