NK VARAŽDIN

Varaždin neće biti kompletan na Poljudu

Objavljeno: 06.10.2022. 13:35

Zadnja izmjena: 06.10.2022. 13:38

U 12. kolu SuperSport HNL-a Varaždin gostuje u Splitu kod Hajduka, a utakmica se igra u subotu, 8. listopada.

Varaždin na Poljudu neće biti kompletan, poznat je da zbog kartona izostaju Teklić i Herrera, a još su ozlijeđeni Pellumbi i Urata, kao i Ba, te Perić. Trener NK Varaždin Mario Kovačević u tome vidi priliku za igrače koji su do sada dobivali manje šansi za dokazivanjem u prvenstvenim susretima.

- Bez obzira na povrede i kartone, pripremili smo se dobro. Imamo širok kadar igrača, pa ćemo nadomjestiti sve one koji nedostaju.  Meni je inače žao nekih igrača, koji ne dobivaju priliku, ali evo sada im se otvara šansa. Oni sigurno jedva čekaju da zaigraju, rekao je Kovačević.

Varaždin sada počinje seriju utakmica protiv klubova koji inače pripadaju u vrh hrvatskog nogometa, ali trener Kovačević se nada kako će njegovi igrači i dalje biti maksimalno motivirani i držati se dogovorene taktike.

- Hajduk predstavlja veliki izazov za svakog igrača, posebno oni koji se hoće pokazati pred svojima.  Što reći o Hajduku? Hajduk je zadržao ekipu od prošle godine, imaju Livaju, da ne nabrajam dalje i oni su favorit na Poljudu protiv svakoga. Međutim, mi se spremamo za pozitivan rezultat, najavio je Kovačević.

Susret 12. Kola SuperSport HNL-a, između Hajduka i Varaždina igra se u subotu, 8. listopada s početkom u 19,05 sati.

Komentari