SLAVEN BELUPO - VARAŽDIN

Varaždin nije uspio nastaviti pozitivnu seriju u Koprivnici

Objavljeno: 29.01.2021. 19:26

Zadnja izmjena: 29.01.2021. 20:17

U 18. kolo HT Prve lige prvi susret odigrali su u Koprivnici Slave Belupo i Varaždin. Domaćini su koncentriranije odradili susret i pobjedom 2:0 (2:0) osvojili sva tri boda.

U prvom dijelu susreta domaćini su došli u vodstvo u 15. minuti odličnim slobodnim udarcem Glavičića s ruba šesnaesterca. Varaždin se nije predavao, imao je inicijativu i prilike ali se rezultat nije mijenjao. Najizglednija prilika je bila ona Obregona ali je lopta otišla pokraj domaćeg gola. U najnezgodnijem trenutku susreta Varaždin je primio i drugi gol. U 45. minuti napadač koprvničkog prvoligaša krade loptu varaždinskoj obrani, a Knoll preciznim udarcem savladava Horkaša i domaćini vode 2:0.

U drugom dijelu Varaždin je ponovo dominantnije ekipa. Napadaju od prve minute ali je obrana Slaven Belupa dobro postavljena. Varaždin vrlo teško dolazi do prilika a tada napadači nisu precizni. Ponovo je Obregon bio u jednoj izglednoj prilici ali glavom puca preko gola. Pred kraj susreta Varaždin ima još prilika ali niti sreća nije na strani gostujućih nogometaša, kao u slučaju Glavine kojem je golman Slaven Belupa nogom skinuo loptu na metar od gola. 

Slaven Belupo tako sada ima 20 bodova, te je skočio na peto mjesto, dok je Varaždin ostao osmi s 15 bodova. Na dnu prvenstvene ljestvice su Istra 1961 s 13 bodova i Lokomotiva s 12 bodova.

 

Komentari