Varaždin – Belišće 2:0

Varaždin pobjedom krenuo u lov na Drugu ligu

Objavljeno: 28.08.2016. 09:03

Zadnja izmjena: 28.08.2016. 09:04

Odličnom igrom i pobjedom na otvorenju trećeligaške sezone NK Varaždin je razveselio četristotinjak gledatelja okupljenih na stadionu Varteksa i nagovjestio visoke domete u ovom prvenstvu.

Iako se Belišće pokazalo kao vrlo čvrsta i neugodna ekipa, koja je cijelo prvo poluvrijeme odoljevala napadima Varaždina, na koncu je ipak popustila. Varaždin je igrao sjajno, prilike i odlične akcije nizale su se kao na filmskoj vrpci pa je konačni rezultat mogao biti i uvjerljiviji u korist domaćina.

Nakon prvog dijela nije bilo golova, a onda je u trećoj minuti nastavka nakon odlične asistencije, bolje reći centaršuta Leonarda Vuka, glavom za 1:0 pogodio Kresinger. Na 2:0 povisio je Kolarić prekrasnim udarcem sa 20 metara kada je pogodio same rašlje inače vrlo  dobrog vratara Petrovića. Sve u svemu vrlo dobra nogometna predstava za tristotinjak gledatelja koji su zadovoljni otišli sa stadiona.

Dino Kresinger, igrač Varaždina: Zadovoljni smo rezultatom i igrom. Imali smo kontrolu igre od prve do zadnje minute i ako ovako nastavimo bit će nam pravo zadovoljstvo igrati. Bilo je problema u prvom poluvremenu jer Belišće je dobro stajalo, ali znali smo da smo fizički spreminiji i da će oni popustiti. Zabili smo prvi gol na vrijeme, onda i drugi i mirno utakmicu priveli kraju.

Varaždin – Belišće 2:0 (0:0)

Varaždin – stadion Varteksa. Gledatelja: 350. Sudac Dino Sabljić (Stare Plavnice). Žuti kartoni: Lacković, Skenderović, Vučički (Belišće).

Strijelci: 1:0 Kredinger (48), 2:0 Kolarić (68).

Varaždin: Galoši, Sambolec, Ćelić, Režić, Srpak, Šafarić, Kolarić, Vuk, Golubar, Oštrek (od 79.Conjar), Kresinger (od 74. Marić).

Belišće: Petrović, Kupanovac (od 86. Magić), Žaja, Lacković, Milić, Skenderović, Eling (od 62. Šafar), Jelić, Vučički, Blažević, Mijatović (od 81. Matoković).

Komentari