KOMENTAR UTAKMICE

Varaždin discipliniranijom igrom od Rijeke odlično otvorio nastavak prvenstva

Objavljeno: 23.01.2021. 19:46

Zadnja izmjena: 23.01.2021. 19:52

Foto: Dino Možek

Golovima Urate i Obregona Varaždin je pobijedio favoriziranu Rijeku i s tri osvojena boda preskočio Lokomotivu i Šibenik na prvenstvenoj ljestvici.

Trener Varaždinaca Zoran Kastel napravio je odličan posao tijekom zimskih priprema. Ekipa je izgledala puno kompaktnije i discipliniranije na terenu, a vidi se da je protivnik skeniran do detalja. Taktički je utakmica odlično postavljena, a igrači su slijedili upute do pobjede.

- Igrali smo s Rijekom i prije pauze u Kupu, rekao je Kastel. - Poznaju oni nas, poznajemo mi njih. Sigurno je kvaliteta na njihovoj strani, oni su uigrana i kompaktna ekipa. Sigurno najdiscipliniranija ekipa u ligi. Rekao bi da smo danas napravili rezultat jer smo bili discipliniraniji od njih, zaključio je kratko Kastel.

Trener Rijeke Simon Rožman čestitao je Varaždinu na pobjedi i naglasio kako je njegova momčad loše ušla u utakmicu. 

– Kad rano primiš gol na početku utkamice onda znaš da će se domaćin povući u svoj šesnaesterac, a na ovakvom terenu bilo je jako teško odigrati nešto čisto. Drugo poluvrijeme je bilo puno bolje, došli smo do nekih boljih situacija ali danas je to bilo premalo da bi uzeli barem i bod ili tri kako smo željeli. Malo je neshvatljivo kako smo ušli u utakmicu jer smo dali priliku svježim nadama. Varaždinu treba čestitati na borbi na ovom teškom terenu. Mi se nismo najbolje snašli u ovim uvjetima, dodao je Rožman.

Komentari