NK VARAŽDIN

Varaždin putuje u Rijeku s novom obrambenom linijom

Objavljeno: 25.08.2022. 12:58

Zadnja izmjena: 25.08.2022. 13:05

U 7. kolu SuperSport HNL-a Varaždin gostuje u Rijeci, a susret će se odigrati u subotu 27. kolovoza.

Trener NK Varaždin Mario Kovačević najprije je GNK Dinamo čestitao na plasman u Ligu prvaka, a podsjetimo da je NK Varaždin samo jedan od tri kluba SuperSport HNL-a koji su sinoć čestitali Dinamu na plasmanu u najelitnije europsko klupsko nogometno natjecanje.

Što se tiče gostovanja kod HNK Rijeka Kovačević je naglasio da je se uobičajeno pripremaju za taj susret kao pred svaku drugu utakmicu.

- Nažalost i ovaj tjedan imamo dosta izostanaka i problema, ali ne govorim to zbog alibija, već da će igrači koji su do sada manje igrali, sada dobiti priliku. Vjerujem da će to oni iskoristiti, nada se Kovačević.

Što se izostanaka tiče skoro cijela zadnja linija Varaždina je izvan pogona. Stanić i Ba su još ozlijeđeni, Pellumbi i Elezi imaju žute kartone, a od Osijeka je na oporavku loma noge Postonjski.

- Ne kukamo jer imamo drugih igrača, jedino nama je malo problem oko stoperskih pozicija. Međutim, Posavec i Herrera se vraćaju, te Stolnik i Škaričić. Ostali svi dobro i vrijedno treniraju i jedva čekaju utakmicu na Rujevici. Za nas je Rijeka veliki izazov. Pokušat ćemo opet igrati svoju igru. Znamo da Rijeka pred svojim navijačima igra brzo, živo i ofenzivno, a mi to moramo istrpiti i pokušat se nametnuti. Ako budemo igrali kao i do sada nadamo se bodu ili pobjedi, dodao je Kovačević.

Susret Rijeke i Varaždina igra se u subotu, 27. kolovoza s početkom u 21,05 sati.

Komentari