izvršni odbor žns

Foto - Kustić na sastanku ŽNS Varaždin: Reprezentacija mora igrati posvuda u Hrvatskoj

Objavljeno: 10.09.2021. 14:04

Zadnja izmjena: 10.09.2021. 14:11

Foto: Luka Šalamun

Prvi čovjek HNS-a, Marijan Kustić, nazočio je sastanku Izvršnog odbora ŽNS Varaždin, na kojem je, između ostaloga, bilo riječi o budućim gostovanjima hrvatske reprezentacije.

Ni o kakvom datumu još uvijek se ne može govoriti, no s hibridnim travnjakom varaždinski je stadion svakako postao jedan od „najkonkurentnijih“ u Hrvatskoj. Itekako prikladan za velike i ozbiljne  utakmice.

Kustić je ponovio svoj već poznati stav da reprezentacija mora gostovati posvuda u Hrvatskoj, s čime se slaže i Tomislav Svetina, izvršni direktor Nogometnog saveza.

- Reprezentacija pripada narodu i pogrešnu ju je zatvoriti samo u Zagreb – rekao je u Varaždinu Kustić.

Ljubitelje nogometa svakako će razveseliti informacija kako bi već u listopadu na varaždinskom stadionu mogla biti realizirana utakmica U-21 reprezentacija Hrvatske i Norveške.

Nastavak dobre suradnje

Predsjednik ŽNS Varaždin, Nenad Horvatić, prvog čovjeka HNS-a je izvjestio o posljednjim zbivanjima koja se odnose na nogomet na na županijskoj razini. "S brojem od 64 kluba, te pet tisuća registriranih igrača i igračica,  najsloženiji smo sportski sustav u Varaždinskoj županiji. Tijekom epidemije uspjeli smo odigrati više od 3.300 utamica, a to ne bi bilo moguće bez vrlo profesionalnog pristupa poslu", rekao je Horvatić. Suradnja Županijskog saveza i krovne nogometne reprezentacije zaključno je ocijenjena vrlo uspješnom.

Komentari