22. IZDANJE FESTIVALA

Varaždinac Marin Ranteš ove se subote natječe na Pannonian Challengeu u Osijeku

Objavljeno: 12.08.2021. 09:00

Zadnja izmjena: 12.08.2021. 09:00

Foto: Arhiva

Od danas do 15. kolovoza, publika će u Osijeku uživati u sadržajima koje donosi 22. izdanje Pannonian Challengea za koji ne postoje granice ni okviri i za koji je, prije svega, čovjek najbitnije središte događaja.

Danas je dan i za prvu natjecateljsku disciplinu, odnosno za Inline, a među natjecateljima će biti i prošlogodišnji pobjednik Jaro Frijn iz Nizozemske, kao i pobjednik 19. izdanja Pannonian Challengea Jacob Juul. U petak će skatepark zaokupiti skateri, ujedno i začetnici osječke ekstremne scene, a među natjecateljima su pobjednik 20. izdanja Pannonian Challengea u Skate disciplini Christopher Khan iz Slovenije.

Subota, ujedno i posljednji natjecateljski dan, rezervirana je za publici omiljenu disciplinu, koja je od ove godine ujedno i olimpijska disciplina – BMX Freestyle. Publika će zasigurno biti najviše naklonjena Varaždincu Marinu Rantešu, ali će on ozbiljnu konkurenciju imati u imenima poput Jacka Clarka te mladog Kierana Rilleya. Za posljednji tulum na ovogodišnjem Pannonian Challengeu, u subotu, zadužen je DJ Jogarde, nakon kojega slijedi Sly, jedan od pokretača elektronske glazbene scene u Osijeku, a za sami kraj ostaje nastup DJ Pipsa.

Komentari