dođite

Varaždinci sutra kreću u proljetni dio sezone, dočekuju Slaven Belupo

Objavljeno: 25.01.2024. 18:00

Zadnja izmjena: 25.01.2024. 18:01

Foto: NK Varaždin

Proljetni dio sezone za NK Varaždin počinje sutra u 17 sati i to utakmicom na domaćem terenu protiv NK Slaven Belupa. Karte za utakmicu 20. kola SuperSport HNL-a dostupne su sutra od 14 sati na blagajni stadiona NK Varaždina. 

Varaždinci u nastavak sezone kreću sa sedmog mjesta na tablici s 21 bodom, dok vodeći Hajduk ima 41. Uz to, zimski prijelazni rok obilježio je dolazak Tomislava Gudelja iz Croatije Zmijevci, i koji bi, kako navode Sportske novosti, trebao preuzeti mjesto u vrhu napada, koje je do prelaska u Dinamo držao Fran Brodić.  Nadalje, Varaždinci su doveli još jednog napadača u ovom prijelaznom roku, Juricu Poldrugača

- Dvadesetšestogodišnji ofenzivac, Jurica Poldrugač novi je stanovnik našeg grada. Jurica nam dolazi iz SV Licht-Loidl Lafnitza gdje je proveo posljednjih godinu i pol dana te u 48 nastupa postigao 19, te asistirao 9 pogodaka. U svojoj karijeri, nastupao je još za SV Allerheiligen, NK Trnje, NK Tehničar 1974, NK Hrvatski Dragovoljac te NK Kustošiju - navode iz kluba. 

NK Varaždin možda će napustili još nekoliko igrača do kraja prijelaznog roka, pišu Sportske novosti, a to su 22-godišnji Agone Elezi, a nagađa se da bi mogao otići u Austriju te 30-godišnji vratar Oliver Zelenika za kojeg je zainteresiran njemački prvoligaš Bochum.

Komentari