Nogometna subota

Varaždinci traže prvu proljetnu pobjedu protiv Marsonije, Bednja kod Plitvice u Selniku

Objavljeno: 19.03.2016. 09:27

Zadnja izmjena: 19.03.2016. 09:32

Foto: Siniša Sović/ Foto agencija Sjever

S proljetnim dijelom prvenstva startaju nogometaši u Prvoj županijskoj ligi pa nas uz dva susreta u najvišem rangu županijskog nogometa, očekuju i utakmice u 3.HNL Istok i Međužupanijskoj ligi.

U Prvoj županijskoj ligi od 15 sati igraju se dva susreta, a središnji susret je onaj u Selniku gdje se sastaju domaća Plitvica i Bednja iz Beletinca.

Selničani trenutno drže sedmo mjesto, dok je Bednja, koja je u doživjela mnoge preinake, na drugom mjestu lige.

Trener Bednje Saša Paska svjestan je kvalitete svoje momčadi, no s druge strane pun je respekta prema nogometašima Plitvice.

- U prvom kolu nema favorita. Plitvica je izuzetno mlada, potentna ekipa, željna dokazivanja tako da nas očekuje težak susret - najavio je Paska.

U drugom susretu u Prvoj ŽNL u Šemovcu se sastaju desetoplasirana Mladost i devetoplasirani Orač iz Petrijanca.

MŽNL

U Međužupanijskoj ligi od 15 sati na teren izlaze dva predstavnika iz Varaždinske županije. Riječ je o Zadrugaru i Novom Marofu koji su u prošlom kolu upisali tri boda. Nogometaše iz Hrastovskog čeka teško gostovanje kod Mladosti Komet u Prelogu, a šestoplasirani Novomarofčani odlaze na noge Poletu u Sv. Martin na Muri.

Ligaške susrete u subotu igraju i naši predstavnici u 3.HNL Istok. Varaždin koji drži 14. mjestu ugošćuje petoplasiranu Marsoniju, navodno jedinog pretendenta za ulazak u 2.HNL, dok Ludbrežane čeka teško gostovanje kod BSK-a.

Sve u svemu, mnoštvo nogometnih uzbuđenja koji će zadovoljiti i najzahtjevnije.

Komentari