uspješna varaždinka

Varaždinka Petra Petek osvojila prvo mjesto na turniru Top 8 najboljih seniorki Hrvatske

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 11.06.2017. 17:38

Zadnja izmjena: 11.06.2017. 17:40

Foto: Arhiva

Petra Petek iz Stolnoteniskog kluba Varaždin ostvarila je odličan rezultat na kraju sezone. Naime na zadnjem turniru Topu 8 za najbolje seniorke održanom u Zagrebu osvojila je prvo mjesto.

U prvom kolu bila je bolja od Mateje Jeger koja igra u njemačkoj drugoj ligi rezultatom 4-3. Nakon toga u drugom kolu bila je bolja od Ivane Tubikanec iz Stk Bjelovar isto tako rezultatom 4-3. U trećem kolu pobjedila je aktualnu prvakinju Hrvatske Mirelu Đurak iz Stk Dr Časl rezultatom 4-3. 

Nakon tri kola Petra je imala tri pobjede i to sve rezultatom 4-3 što ukazuje na izuzetnu psihičku stabilnost jer je sva tri meča rješila u svoju korist nakon odigranih svih sedam setova. Nakon toga ipak je malo lakše svladala  Idu Jazbec iz Stk Tisa rezultatom 4-2. U zadnjem kolu koje nije imalo rezultatski imperativ jer je Petra već osigurala prvo mjesto izgubila je od Dorine Srebrnjak iz Stk Mladost rezultatom 4-3 iako je u tom meču Petra imala vezane 3 meč lopte u odlučujućem 7.setu. 

Na kraju je Petra Petek osvojila zlatnu medalju i prvo mjesto na Topu 8 najboljih seniorki Hrvatske i to ispred Mirele Đurak iz Stk Dr.Časl i Ivane Tubikanec iz Stk Bjelovara koja je bila treća.

Komentari