ŽRK KOKA

Varaždinke će u Splitu tražiti bodove za "gornji dom"

HRS

Objavljeno: 27.03.2021. 19:40

Zadnja izmjena: 27.03.2021. 19:53

U 20. kolu 1. HRL zažene pred velikim ispitom je ekipa ŽRK Koka koja sutra igra u Splitu. Obje ekipe na prvenstvenoj ljestvici dijeli samo dva boda, pa će to biti sigurno mali derbi kola.

U prvom susretu u Varaždinu bilo je 28:28, a sada i jedna i druga ekipa priželjkuju pobjedu.

Trener ŽRK Koka Vladimir Canjuga podsjeća kako ih nisu mogli pobijediti u Varaždinu.
- Ako ih doma nismo mogli pobijediti, onda nam bahatost ne koristi. Ja ću pokušati taj rezultat anulirati. Znamo da smo igrali tu zaostalu utakmicu početkom godine i da smo vodili četiri-pet golova razlike i na kraju odigrali neriješeno. To je mlada i poletna ekipa s iskusnim trenerom na klupi i trebala nam bude kudikamo kvalitetnija igra nego što je to bilo prvo poluvrijeme protiv Ivanića i Sesveta. To bi trebao biti nivo utakmice kao što je bila protiv Bjelovara i Osijeka, ako želimo pozitivan rezultat, dodao je Canjuga.

Rukometašica ŽRK Koka Tea Jalušić također ističe kako ih "boli" remi iz Varaždina. 
- Prva utakmica protiv Splita 2010 je završila neriješeno. Nažalost, nismo uspjeli izvući dva boda. Bile smo u vodstvu cijelu utakmicu, ali one su se čitav susret držale i na kraju su iskoristile sve naše promašaje. Sad nas čeka gostovanje u Splitu. Znamo da neće biti lako. Teška će to biti utakmica za nas jer igramo u nedjelju i nažalost imamo dosta povreda u ekipi i nećemo biti kompletne, ali nadam se da ćemo na kraju izvući dva boda koji su nama jako potrebni za gornji plasman, najavila je sutrašnji susret Jalušić.

Susret ekipa Split 2010 i Koke na rasporedu je sutra, 28. ožujka od 18,00 sati.

Komentari