u sklopu programa ETTU Eurotalents

Varaždinska stolnotenisačica Bruna Borovec na predselekcijskom kampu u Kiskunfélegyháza u Mađarskoj

Objavljeno: 08.08.2016. 17:44

Mlada talentirana stolnotenisačica STK Starr i polaznica Regionalnog stolnoteniskog centra Varaždin, Bruna Borovec, sudjeluje na predselekcijskom kampu u Kiskunfélegyháza u Mađarskoj. Kamp se odvija u sklopu programa europske stolnoteniske federacije ETTU Eurotalents.

Uz Brunu na kampu sudjeluje još jedna mlada varaždinska stolnotenisačica, Jelena Vukelja. Bruna je dobila pozivnicu izbornika hrvatske stolnoteniske reprezentacije Nikice Vukelje.
Njih dvije pokušat će svojim radom i talentom ući u posebni razvojni program kojeg financira Europske stolnoteniska federacija ETTU. Ovogodišnji ciklus ocjenjivanja i odabira mladih stolnotenisača i stolnotenisačica rođenih 2005/06, provodi se tijekom četiri Eurotalents kampa, dva predselekcijska kampa te na kraju najbolje čeka završni selekcijski kamp.

Ukupno u kampovima sudjeluje više od 400 najboljih mladih stolnotenisača Europe koje odaberu njihovi matični savezi, a na kraju ciklusa odabrat će se samo njih desetak.
Predselekcijski kamp u Mađarskoj je sjajno organiziran, vodi ga šest mađarskih trenera i osam sparing partnera te je jedan od najboljih za izobrazbu mladih stolnotenisača u Europi.
 

Komentari