ŽKK VINDI

Varaždinske košarkašice pobijedile vodeću ekipu lige

Objavljeno: 31.01.2021. 19:34

Zadnja izmjena: 31.01.2021. 19:34

U 8. kolu Prve košarkaške lige skupine A za žene između ŽKK Vindi i ekipe ŽKK Brod na Savi iz Slavonskog broda, trenutno prvoplasirane ekipe, završio je pobjedom Varaždinki 62:55  (21:16, 17:8, 14:17, 10:14).

Nakon dosta vremena bez domaćih utakmica, uslijed epidemioloških mjera zabrane treniranja i odigravanja utakmica, varaždinske košarkašice su se vratile na najljepši mogući način i ostvarile važnu pobjedu.

Ova je pobjeda iznimno im je važna jer ih dovodi u borbu za vrh prvenstvene ljestvice i time potvrđuje kvalitetu ženske košarke u Varaždinu. Još više veseli činjenica da je ŽKK Vindi jedna od rijetkih prvoligaških ekipa koje svoj igrački kadar temelji isključivo na vlastitim igračicama koje su svoja znanja i vještine stjecale u Klubu.

Pod vodstvom trenera Marka Škerbića, mlade varaždinske košarkašice su pokazale da se i u skromnim uvjetima, uz upornost, marljiv rad i ozbiljan pristup, mogu postići iznimno dobri rezultati.

Nova utamica čeka ŽKK Vindi već u četvrtak, 4. veljače i to susret Kupa s ekipom premijerligaša ŽKK Medveščak iz Zagreba.

 

Komentari