odlične naše igračice

Varaždinske stolnotenisačice idu na zasluženi zimski odmor - i pojedinačno i ekipno među najboljima u zemlji

Objavljeno: 18.12.2017. 13:15

Zadnja izmjena: 18.12.2017. 13:16

Stolnotenisačice STK Varaždina itekako mogu biti zadovoljne dosadašnjim dijelom sezone, nakon koje slijedi zasluženi zimski odmor. Nakon 9 kola zauzimaju visoko 2. mjesto - s 8 pobjeda i samo 1 porazom.

Petra Petek je prva igračica Superlige s 12 pobjeda i 1 porazom, a odmah iza nje je najbolji "lovac" Hrvatske Ivana Malobabić s 10 pobjeda iz isto toliko susreta. A u paru su Petek i Malobabić ostale neporažene. Vrijedi i spomenuti Bojanu Poljak koja je u 2 odigrana pojedinačna meča ostvarila isto toliko pobjeda. Prvi tener STK Varaždina Saša Suhodolčan od ove sezone postupno je u prvu momčad počeo uvoditi mlade snage kluba,aktualne kadetke viceprvakinje Hrvatske i tako su prve nastupe u Super ligi ostvarile perspektivne Lucija Sitar, Tena Kovaček i Jelena Vukelić.

Malobabić i Petak zasigurno mogu očekivati i poziv u reprezentaciju na proljeće i pripreme za Europsko prvenstvo 2019. Zimsku stanku prva ženska ekipa STK Varaždina iskoristiti će za što bolju pripremu za proljetni dio prvenstva. Tako će se pripreme obaviti na Krku u Malinskoj u terminu od 27. do 30. prosinca. Drugi dio priprema održati će se u Varaždinu. Istovremeno jedna od najboljih mlađih kadetkinja Hrvatske Jelena Vukelić dizati će formu na kampu u Opatiji koje će voditi kineski trener. Uglavnom, odmor će se provesti radno - tako da na proljeće možemo očekivati nastavak odličnih rezultata.

Komentari