sportski uspjesi

Varaždinski košarkaši u kolicima ugostili i pobijedili momčadi Zadra i Vodica!

Objavljeno: 20.03.2017. 13:35

Zadnja izmjena: 20.03.2017. 13:35

Foto: KKI Varaždin

Jučer je KKI Varaždin ugostio ekipe iz Dalmacije KKI Zadar i KKI Vodice. Prvu utakmicu su odigrale ekipe Varaždina i Zadra. Zadrani su debitanti u ligi, te nepoznanica Varaždincima jer se s njima još nisu sastajali.

Utakmica je tako krenula izjednačeno koš za koš, sve do druge četvrtine kada se Varaždinci počinju pomalo odvajati na 8-10 koševa.

U posljednjim minutama utakmice gosti konsolidiraju redove i prisiljavaju Varaždince na čitav niz pogrešaka u prenošenju lopte i u promašajima "zicera". Gosti u minutu i pol preokreću rezultat i vode s jednim košem razlike, a domaćini tada ostaju bez Tenšića, ponajboljeg igrača.
Tada u igru ulaze dva nova igrača s klupe i postižu mini seriju 4-0 i utakmica završava s 52:49 za domaću momčad. Kod domaćina su se najviše istakli Minđek R. s 21 i Tenšić s 20 ubačaja, a kod gostiju Kolega s 25 koševa.

U  drugom susretu Varaždinci su ugostili ekipu Vodica. Varaždinci već u prvoj četvrtini  ostvaruju prednost od 10 koševa. Kao i u prvoj utakmici Varaždinci održavaju prednost sve do zadnjih pet minuta kada gosti također preokreću rezultat i u zadnjoj minuti povedu s jednim košem razlike. Utakmica je završila s 51:50 za KKI Varaždin. 

Komentari