uspjeh mladih plesača

FOTO Varaždinski Plesni klub Valcer u Koprivnici pokupio čak četiri zlata, tri srebra i tri bronce

Objavljeno: 10.11.2017. 15:05

Zadnja izmjena: 10.11.2017. 15:09

Nakon sjajnog nastupa u Samoboru, Sportsko plesni klub Valcer iz Varaždina odlično se predstavio i na velikom plesnom turniru u Koprivnici s kojeg su se plesači vratili s nekoliko zlatnih, srebrnih i brončanih odličja.

 Nakon što su u Samoboru pokupili tri zlata, ovog puta su se iz Koprivnice mlade varaždinske plesne nade vratile s čak četiri zlatna, tri srebrna i tri brončana odličja, a najuspješniji su ponovno bili u kategoriji mladeži Lovro Kućar i Lorena Šanjek, dvostruki prvaci u svojoj kategoriji te u standardnim i u latino-američkim plesovima. 

Na najviše postolje popeli su se još Roko Kočet i Leona Šanjek u kategoriji osnovci D2 u standardnim plesovima te Dario Golubar i Vida Jurak u kategoriji osnovci D3 u latino-američkim plesovima.

Posljednji spomenuti par bio je srebrni u svojoj kategoriji u standardnim plesovima, a isti  uspjeh postigli su Roko Kočet i Leona Šanjek u kategoriji osnovci D2 u latino-američkim plesovima te Eugen Sekovanić i Kiara Habunek u kategoriji mladeži D2 u latino-američkim plesovima dok su treća mjesta i brončana odličja pripala tom istom paru u standardnim plesovima te Leonardu Baruleku i Lani Režek u kategoriji osnovci D2 u obje discipline. 

Za ove uporne i kvalitetne mlade plesače nema odmora jer ih već ovog vikenda u Sisku očekuje novi nastup.

Komentari