GRK VARAŽDIN 1930

Foto - Varaždinski rukometaši počeli s pripremama na SC Sloboda

Objavljeno: 03.08.2021. 19:13

Zadnja izmjena: 03.08.2021. 19:28

GRK Varaždin 1930 krenuo je s vanjskim priprema na SC Sloboda. Trener Damir Turković okupio je veći broj igrača kako bi svi spremno dočekali početak nove rukometne sezone.

- Plan je do početka prvenstva napraviti 46 treninga, od toga šest na SC Sloboda. Nakon toga se selimo u Graberje i tamo radimo tehniku i taktiku, a u planu je i osam utakmica. Još su tu i interni treninzi u fitnesu. Dečki su jedva dočekali, željni rada i napretka, rekao je trener Turković.

Kao i svake sezone bilo je promjena u igračkom kadru, ali kao da je ove godine ipak bilo više dolazaka. 

- Ostali smo bez Mihaljevića, a iz RK Varaždin nam se pridružio Tin Herceg, golma i kadetski reprezentativac, zatim je došao Fran Kasapa, desni vanjski i to ljevak. Konačno nakon tri sezone da imamo ljevaka na desnom vanjskom. Još nam je došao iz Čakovca i Pero Sklepić na poziciji pivota, pobrojao je Turković prinove. 

Pipremni susreti za GRK Varaždin počinju 13. s Vidovcem, zatim s Ormožem dvije utakmice, onda susret sa Sesvetama, tu je i utakmica s Čakovcem i Gorišnicom.

- Plan za prvenstvo je ući u Ligu za prvaka i borba da budemo iza Nexe i da se možemo nositi sa svima. I Kad osiguramo ligu za prvaka, naravno pokušati ove sezone uloviti mjesto koje vodi u Europu, najavio je Turković.

Komentari