GRK VARAŽDIN 1930

Varaždinski rukometaši putuju u Kutinu puni optimizma

Objavljeno: 21.10.2021. 17:57

Zadnja izmjena: 21.10.2021. 18:02

U GRK Varaždin 1930 pripremaju se za naredna tri gostovanja u kojima moraju osvajati bodove žele li igrati biti u vrhu Paket24 Premijer lige i igrati Ligu za prvaka.

Prvo u nizu je gostovanje u Kutini gdje ih dočekuje ekipa Moslavine. Oni su u dosadašnjih šest kola skupili šest bodova, jedan više od Varaždina 1930. Tako su i na prvenstvenoj ljestvici Lige B na 5. mjestu dok su Varaždinci 7. Tako da će to biti protivnik po mjeri za Varaždince, ukoliko se budu prikazali u najboljem svjetlu.

Trener GRK Varaždin 1930 Damir Turković bio je zadovoljan pristupom u utakmici u Areni Varaždin protiv Nexe i htio bi da to bude obrazac i za naredne utakmice.

- To je plan i dogovor koji smo imali, znači ide Kutina vani, Trogir vani pa Dubrovnik vani. To su tri utakmice u kojima mi moramo pokazati gdje smo, što smo i kamo idemo. To su utakmice u kojima moramo dati sve od sebe, polomiti se ako treba jer idemo pobijediti, najavio je Turković.

Jedan od ponajboljih igrača GRK Varaždin 1930 Fabijan Grubišić smatra da mogu nadoknaditi nekoliko kikseva koji su im se podkrali u igri i rezultirali na bodovno stanje.

- Prvo imamo teško gostovanje u Kutini ali ako imamo pristup kao protiv Nexe mislim da ćemo to dobiti. Bit će guto ali ćemo dobiti, uvjeren je Grubišić.

Susret protiv Moslavine igra se u subotu, 23. listopada s početkom u 18.30 sati u SC Kutina.

Komentari