Nastavak dobre suradnje

Varaždinski stolnotenisači će ugostiti Koprivičance u Šenkovcu

Objavljeno: 07.03.2016. 09:02

Foto: STK Starr

STK Starr bit će domaćin ekipi STK Podravka iz Koprivnice u subotu, 12. ožujka, u sklopu 14. kola stolnoteniske Super lige, a susret će početi u 17 sati. Zanimljivo je kako će naši ugositit klub iz Koprivnice u Šenkovcu u prostorijama kluba ŠRC Gorčica.

Ovo domaćinstvo varaždinskog kluba u Međimurju rezultat je dobre dosadašnje suradnje u organiziranju stolnoteniskih i ping pong turnira. Isto tako dio je aktivnosti STK Starr na popularizaciji sporta i stolnog tenisa kod mladih ali i kod velike populacije stolnotenisača amatera i rekreativaca.

SRK Starr neporažen

STK Starr trenutno se nalazi na prvom mjestu prvenstvene ljestvice Superlige sa 23 osvojena boda, a par Japec/Ređep neporažen je kako u hrvatskoj Superligi  tako i u srednjeueropskoj Superligi gdje se također natječe STK Starr. Pojedinačno u Superligi Ronald Ređep je najbolji igrač, dok je Tomislav Japec na četvrtom mjestu pojedinačnih skorova igrača Superlige.

Prvenstvo Hrvatske u Varaždinu

STK Starr ističe se i u organizacijskom dijelu, tako im je povjerena organizacija Prvenstva Hrvatske za seniore i seniorke, pojedinačno i u parovima. Ovaj stolnoteniski događaj godine, koji će okupiti sve najbolje hrvatske stolnotenisače i stolnotenisačice bit će uživo prenošen putem streama, a trosatna reportaža s najzanimljivijim dijelovima bit će emitirana i na Sportskoj televiziji.

Svi ljubitelji stolnog tenisa, tako će 19. i 20. ožujka moći uživati u vrhunskim potezima naših najboljih igrača i igračica u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin.

Komentari