imamo talenata posvuda

Četiri stolnoteniska kluba iz našega kraja donijeli su ovog vikenda medalje s kadetskog natjecanja u Bjelovaru

Objavljeno: 25.09.2017. 11:20

Zadnja izmjena: 25.09.2017. 19:03

U Bjelovaru se ovog vikenda igrao turnir državnog ranga na kojem je nastupalo oko 300 igrača i igračica iz cijele Hrvatske. Na njemu su sudjelovala četiri kluba iz našeg kraja - 3 iz Varaždina i 1 iz Ljubešćice - te se vratili s lijepim brojem medalja.

Iz STK Ljubešćice sudjelovalo je 8 članova kluba, a najveći je uspjeh ostvarila Janja Matijašec u kadetkinjama koja je osvojila 1. mjesto pobjedivši u finalu Hannu Lončarević iz TIS-a Zagreb sa 3:2. Za varaždinski STK Starr nastupio je donedavni igrač Ljubešćice Leon Šantek i osvojio prvo mjesto glatkom 3:0 pobjedom u finalu protiv Ščurica iz Bjelovara. A najbolji natjecatelj bio je Vito Milak iz STK MGK Drava Žabnik , koji je osvojio 1.mjesto u kategoriji najmlađih kadeta dok je Simon Vincek osvojio 3. mjesto u kategoriji mlađih kadeta.

Najveću berbu medalja u Bjelovaru imali su kadetkinje i kadeti STK Varaždina. Zlato je osvojila Jelena Vukelić, koja je nakon teškog polufinala s Brunom Borovec glatko s 3:0 u finalu dobila  zagrebačku kadetkinju Tamaru Nakić. U kadetkinjama je Tena Kovaček osvojila brončanu medalju, a odličje istoga sjaja zaradio je i perspektivni - ujedno i najmlađi - Simon Dvorski. Ovaj bjelovarski turnir svakako je pokazao da u našem kraju ima puno talentiranih mladih stolnotenisača.

Komentari