Varaždinsko BD „Sloga“ domaćin Državnog prvenstva u cestovnom biciklizmu

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 15.06.2012. 10:26

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Foto: Varazdinska-zupanija.hr

Na konferenciji za medije, održanoj u Županijskoj palači, predstavljen je program predstojećeg Državnog prvenstva u cestovnom biciklizmu koje će se održati od 22. do 24. lipnja na području Varaždinske županije.

Kako je istaknuo predsjednik Biciklističkog društva “Sloga“ Alan Košić, koje je organizator ovog Državnog prvenstva, na prvenstvu će nastupiti preko dvjesto vozača iz svih kategorija, a BD “Sloga“ će nastupiti s najviše predstavnika, čak njih šesnaest.

U vožnji na kronometar i cestovnoj utrci sudjelovat će sve kategorije biciklista, od početnika, kadeta, juniora, elita, žena do veterana.

Trener Biciklističkog društva „Sloga“ Antun Remar je izrazio nadu u uspjeh Sloginih biciklista te najavio kvalitetne i zanimljive utrke.

-Posebno se očekuje dobar uspjeh Mie Radotić i Romine Golub u ženskoj konkurenciji te Ivice Keretića i Svena Jakopovića u muškoj konkurenciji-rekao je Antun Remar.

Konferenciji je nazočila i predstavnica tvrtke Badel 1862 Nina Franulović, inače generalnog sponzora utrke.

-Drago nam je da smo sponzori državnog prvenstva u cestovnom biciklizmu. Podupiremo mnoge sportove i sportaše, a biciklizam nam se čini jako zanimljivim-istaknula je Nina Franulović iz tvrtke Badel 1862.

Prvenstvo započinje u petak 22. lipnja u 10 sati, vožnjom na kronometar sa startom u Brezničkom Humu i ciljem u Novom Marofu, u subotu se nastavlja na relaciji Sveti Ilija-Beretinec, dok će završetak prvenstva obilježiti utrka u Lepoglavi u nedjelju 24. lipnja gdje se očekuju svi najbolji biciklisti iz Hrvatske.

Komentari