nogometni vikend

Varteks ove nedjelje dočekuje Slavoniju

Objavljeno: 05.05.2018. 14:51

Zadnja izmjena: 05.05.2018. 14:58

NK Varteks vraća se ove nedjelje na stadion u Zagrebačkoj, gdje će u sklopu 25. kola 3. HNL Istok dočekati momčad NK Slavonija, izravnog konkurenta za ostanak u ligi.

Slavonija ima samo bod manje od Varteksa koji trenutno drži 14. mjesto ljestvice s ukupnih 22 boda, a čak pet uzastopnih utakmica u ligi bez poraza daju za pravo Bumbarima nadati se da će i u ovom susretu sva tri boda ostati kod kuće te tako osigurati mirniji ulazak u posljednjih pet kola do kraja prvenstva.

Pod trenerom Orehovcem, Varteks je drastično poboljšao svoju igru, posebno u napadačkom dijelu, a to se vidjelo i prošlog tjedna, kad su Bumbari upisali prvu gostujuću pobjedu u 3. HNL Istok na gostovanju u Oriovcu, gdje su nastupili u kombiniranom sastavu. Ovog tjedna će pokušati još jednom prikazati dobru igru, nabijeni glasnim navijanjem s tribina stadiona Varteksa.

Iz kluba pozivaju sve navijače i simpatizere kluba da dođu bodriti Bumbare u lovu na nove prvenstvene bodove, a napominju da su i pripremili poseban popratni program te nagradnu igru u kojoj će troje sretnika kući otići s vrijednim nagradama. 

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri ostvaruje se kupljenom ulaznicom za susret, koji se igra ove nedjelje, 5. svibnja, s početkom u 17 sati na stadionu Varteksa.



 

Komentari