utakmica bez pobjednika

Varteks i Bjelovar podijelili bodove u utakmici 23. kola 3. HNL Istok

Objavljeno: 26.04.2018. 08:17

Zadnja izmjena: 26.04.2018. 08:19

U sklopu 23. kola 3. HNL Istok, danas su snage na SRC Sloboda odmjerili Varteks i Bjelovar, a utakmica je završila bez pobjednika, rezultatom 2:2.

Varteks je odlično krenuo u susret i u prvih desetak minuta zabilježio nekoliko odličnih akcija i prilika, a već u 2. minuti Luka Šiprak je bio na pragu da svojim nekadašnjim suigračima zabije za 1:0, no nije ga pomazila sreća. Samo pet minuta kasnije, ponovo Šiprak ima “zicer”, no još jednom je nedostajalo sreće i preciznosti.

No, zato u 15. minuti Šoštarić nakon prekršaja namješta loptu dvadesetak metara od gola Lebovića, a njegov udarac sjeda na gredu, nakon koje se lopta odbija do Sušaca, koji neometano glavom zabija za vodstvo Varteksa.

Gosti u drugi dio ulaze kao potpuno drugačija momčad, a već u 46. minuti Puškarić zabija za izjednačenje. Mreže nisu dugo mirovale, jer Šiprak zagorčava život “svojim” Bjelovarcima pogotkom za vodstvo Varteksa 2:1 samo četiri minute kasnije. Mogao je Varteks podebljati preko Šoštarića u 52. minuti, no njegov udarac zaustavlja stativa.

Iduće minute donijele su uspavanku, a onda u 65. minuti šok za domaće igrače - Ostrman izjednačuje na 2:2 nakon gužve pred vratima Posavca. Opasno je Varteks visio u narednim minutama, no Ostrman je u još dvije prilike bio neprecizan, a Posavec smiren na golu i time spasio svoje suigrače. 

Do kraja susreta, obje momčadi su zaželjele pobjedu i krenule u otvoren okršaj, no niti jedna momčad nije bila dovoljno smirena kako bi utakmicu privela kraju s još jednim pogotkom u mreži protivnika, pa je susret završio pri rezultatu 2:2 i podjelom bodova.

Iduće, 24. kolo, Varteks igra u gostima u Oriovcu kod Oriolika, a utakmica je na rasporedu 28. travnja s početkom u 17 sati. 


 

Komentari