3. HNL SJEVER

Varteks i Podravina domaćini na početku proljetnog dijela prvenstva

NK Varteks

Objavljeno: 19.03.2021. 20:00

Zadnja izmjena: 19.03.2021. 20:51

Nogometaši 3. HNL Sjever ove subote, 20. ožujka odigrat će susrete  15. kola. Varteks na svom terenu dočekuje ekipu Rudara, a Podravina u Ludbregu dočekuje ekipu Podravca.

Jedan od povratnika u NK Varteks nakon ozljede, Romano Nježić, najavio je početak proljetnog dijela prvenstva. Varteks ovu subotu od 15,30 na Slobodi dočekuje Rudar iz Murskog Središća. Utakmica se zbog epidemiološkim mjera mora odigrati bez prisustva publike.

- Nakon dugih priprema, možda čak i predugih mislim da smo spremni za nastavak prvenstva. Nakon nekoliko sezona konačno smo odradili prave zimske pripreme što nam je omogućio teren s umjetnom travom, posjećenost treninga je bila odlična, ozljede su nas hvala Bogu zaobišle i nadam se da ćemo u prvenstvu sami sebe nagraditi dobrom igrom, naglasio je Nježić.

U redovima varaždinskog trećeligaša došlo je i do promjena u rosteru igrača. Nekolicina igrača je otišla, ali došli su i neki novi.

- Dečki koji su nam se priključili tijekom zime odlično su se uklopili, specifična smo sredina koju krasi dobra atmosfera i ljubav prema klubu i navijačima, novopridošli igrači svjesni su kamo su došli te sam siguran da će opravdati povjerenje koje im je klub dao, ističe Nježić.

Nažalost, navijači i publika će pričekati još neko vrijeme povratak na stadion.

- Spomenuo sam navijače i velika je šteta što ne mogu biti s nama i pružiti nam podršku s tribine, ali kao i uvijek znam da će naši Stonsi biti uz nas u nekom svom stilu. Ove godine klub slavi 10 godina od osnivanja i na nama igračima je da godišnjicu svojim igrama i rezultatima proslavimo na najbolji mogući način!, zaključno će Romano Nježić.

Susreti 3. HNL Sjever počinju u 15,30 sati. Evo svih parova 15. kola.

  • Sveti Martin na Muri: NK Polet (SMnM) - NK Radnik Križevci
  • Bjelovar: NK Bjelovar - NK Tehničar
  • Ludbreg: NK Podravina - NK Podravac
  • Orahovica: NK Papuk (O) - ŽNK Virovitica
  • Đurđevac: NK Graničar (Đ) - NK Mladost Ždralovi
  • Varaždin: NK Varteks - NK Rudar (MS)

Komentari