provukli se u sudačkoj nadoknadi

VIDEO Procijenite je li Varteksu jučer poklonjen penal za izjednačenje u meču protiv Zelengaja

Objavljeno: 07.11.2016. 08:13

Zadnja izmjena: 07.11.2016. 08:33

Jučerašnjom pobjedom u Donjem Kućanu protiv Zelengaja od 2:1 Varteks je zadržao vrh ljestvice Međužupanijske nogometne lige (MŽNL). No, do pobjede nije došao lako i doslovce ju je iščuupao u posljednjim trenucima utakmice.

Čak će i vatreni navijači Varteksa priznati da su odigrali najlošiiju utakmicu ove sezone, koja je počela primljenim golom već u drugoj minuti utakmice. Varteks je deset minuta kasnije mogao primiti i drugi gol, ali Mlakarev šut iz kontre je otišao pored vratnice. Varteks je imao svoje šanse, no prijelomni se trenutak dogodio u 75. minuti kad je Vukman srušen u šesnastercu domaćina te je dosuđen jedanaesterac o kojemu će se još dugo diskutirati. Tomislav Medved, najbolji strijelac Varteksa i MŽNL, izjednačio je udarcem s bijele točke, a konačnu pobjedu Bumbarima donio je Mihael Kolarić, golom iz neposredne blizine u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Varteks s 28 bodova i dalje bježi svega dva boda svom najbližem konkurentu Poletu, koji je slavio u Nedelišću, dok je treći Rudar s 24 boda. Na svojoj Facebook stranici NK Varteks je objavio i snimku dvojbenog jedanaesterca i pozvao svakog da sam odluči radi li se o opravdano dosuđenom jedanaestercu. 

 

Komentari