Nogometni klub Varteks priredio je u ovom post-pandemijskom vremenu način za relaksaciju, ali i aktivaciju onih najmlađih koji su od malih nogu privrženi najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu.

Od ponedjeljka, 25. svibnja 2020. godine, u NK Varteksu traju "Dani otvorenih vrata" – Škola nogometa prima nove bumbare koji će klub voditi do novih visina i sjajnih rezultata. Počinju upisi novih članova i, bez obzira na početno znanje, primaju male nogometašice i nogometaše od 6 do 15 godina.

U Varteksovoj Školi nogometa u obzir je uzeta i trenutna situacija – treninzi se odvijaju u skladu sa svim pozitivnim preporukama HZJZ-a i Svjetske zdravstvene organizacije. Svi prostori i oprema se svakodnevno čiste i dezinficiraju.

Kao dodatne mjere i preporuke za članove Škole nogometa poduzeto je:

  • na trening je potrebno doći već obučen u sportsku opremu
  • koristi se WC u kontejneru uz igralište
  • tuširanje nakon treninga obavlja se kod kuće
  • u slučaju visoke temperature i simptoma prehlade bolje je ostati kod kuće
  • prilikom dolaska i odlaska s treninga potrebno je sapunom dobro oprati ruke
  • bočice s vodom se ne dijele

Varteksovi treneri obavezno vode brigu tijekom održavanja treninga i pazi se na socijalnu distancu u kojoj ju je moguće ostvariti.

"Ako želite postati dijelom najveselije škole nogometa u regiji, potrebno je posjetiti Varteksov kamp u Hrašćici. Ipak, za prvi kontakt iz Škole nogometa NK Varteksa preporučuju e-mail: [email protected] ili poruku na Facebook stranici Škole nogometa. Na stranici blade-sport.com/snvarteks postoji tjedni raspored treninga po godištima.", poručuju iz NK Varteks

 

Komentari

26.05.2020. 18:15h Zadnja izmjena: 26.05.2020. 18:21