palčić gore za varteks

FOTO 'Bumbari' za jučerašnju pobjedu crpili snagu od malih i nepobjedivih Palčića

Objavljeno: 10.09.2017. 10:57

Zadnja izmjena: 10.09.2017. 11:04

Jučer je NK Varteks odigrao povijesni meč na stadionu koji se i dalje kolokvijalno zove Varteks i uvjerljivo pobijedio ekipu Belišća s 3:0 golovima Šoštarića (2) i Soksera. A na utakmici su nosili majice s natpisima 'Palčić gore - naša snaga je njihova hrabrost'.

A radi se o hrabrosti prijevremeno rođenih mališana, koji su unatoč lošoj startnoj poziciji izrasli u lijepu, zdravu i veliku djecu. 'Palčić gore' bio je naziv velike humanitarne akcije koja je prije 5 godina pokrenuta kako bi se nabavili uređaji potrebni za preživljavanje i zdrav rast nedonoščadi.

'Ispunili ste stadion svojim veseljem'

I jučer su gledatelji na Varteksovoj utakmici mogli vidjeti rezultate ovakvog djelovanja - puno veselih klinaca koji su dokazali da se i najteže bitke mogu dobiti. NK Varteks je potaknut hrabrošću ovih mališana i njihovih roditelja jučer nastupio s logom udruge na majicama i natpisom koji je jasno rekao odakle su crpili snagu za svoju uvjerljivu pobjedu. Palčići su došli na utakmicu zahvaliti im i navijati za njih. Na Facebook stranici Udruge njihova je predsjednica Željka Vučko objavila lijepo i emotivno pismo zahvale, koje ovdje prenosimo u cijelosti.

Samo jedno VELIKO HVALA OD SRCA svim roditeljima i svim našim malenim herojima koji su današnji dan učinili DOISTA POSEBNIM.
Prepuna emocija koje još i sada tjeraju suze na oči mogu Vam samo zahvaliti jer ste danas ispunili stadion svojom igrom i veseljem, a moje srce beskrajnim ponosom. Onaj gromoglasan pljesak SAMO VAMA I SAMO ZA VAS još i sada mi zvoni u ušima kao najljepša melodija JER VI TO ZASLUŽUJETE.
Danas je NK Varteks nošen Vasom snagom pobjedio 3:0 s Vašim logom na dresu,a Varaždin je na svom stadionu imao uz pobjedu svog kluba najljepšu predstavu koja slavi pobjedu života .. .imao je VAS - SVOJE NAJVEĆE HEROJE PALČIĆE
Hvala Vam na svakoj suzi, na ovom ponosu, na ovoj beskrajnoj radosti ... 
VI STE NAŠE NAJSJAJNIJE ZVJEZDICE ... DANAS STE TO I DOKAZALI I DOBILI NAJVEĆI I NAJGROMOGLASNIJI PLJESAK ZA SVE SVOJE UTAKMICE I SVE SVOJE POBJEDE
Neka slikice pričaju same....

Komentari