odličan početak turnira

FOTO Već prvog dana Magma Pan Kupa gledatelji imali priliku gledati jednu veliku dramu i odličan derbi

Objavljeno: 19.12.2017. 11:43

Zadnja izmjena: 19.12.2017. 11:43

S četiri seniorske i dvije veteranske utakmice počelo je jučer 38. Zimsko prvenstvo Varaždina u malom nogometu, pod imenom Magma Pan kup Varaždin 2017. Svi ljubitelji haklanja moći će uživati u utakmicama u Graberju sve do 6. siječnja.

Prvi meč je već ponudio vrhunsku dramu, Iceki iz Kučana i MNK Vidovec nakon 4 poravnanja rezultata na koncu su završili s 5:4. Utakmicu dana odigrali su seniorski sastavi Hudek Trgotransa i koprivničke Jelene Trade.

Preokrenuli 1:2

Biljevčani su na ovogodišnji turnir stigli bitno pojačani, ali im to u prvoj utakmici turnira nije bilo dovoljno protiv sjajne Jelene Trade iz Koprivnice koja je slavila pogotkom Nikole Grgića u 2. poluvremenu. Vrijedi istaknuti i fenomenalnu završnicu utakmice MNK Belica BAT - ŠD Remetinec. Beličani su vodili 2:1, samo 3 minute prije kraja bilo je 2:2, da bi na kraju dečki iz Remetinca slavili s vrlo uvjerljivih 5:2. Večeras je na rasporedu novih šest utakmica. Predstavit će se još nekoliko domaćih ekipa, gojanečka Baka i Martinčević & Benkus iz Novaka, potom i Fotex i Višnjica, a u 20 sati na parket Graberja će i Črešnjevo, redovito praćeno vjernim navijačima. Kvalitativno, utakmica dana bi trebala biti Auto Florijanić (Trnovec) – ASO Ponos (Krapina), a ponovno ćemo vidjeti i dvije veteranske utakmice. Još jedna lijepa malonogometna večer u Graberju.

Komentari