2. MUŠKA KOŠARKAŠKA LIGA SJEVER

Već u 1. kolu košarkaške 2. ML Sjever neodigrane utakmice zbog koronavirusa

Objavljeno: 11.10.2020. 10:52

Zadnja izmjena: 11.10.2020. 18:18

Foto: Arhiva

Pred oko pedesetak ljubitelja košarke, u Sportskoj dvorani Srednje škole Ivanec, KK Ivančica i KK Grafičar odigrali su derbi utakmicu prvog kola 2. ML regija Sjever.

Utakmica je bila zanimljiva i neizvjesna od samo početka. Nakon početnih 2:2, do kraja prve četvrtine, 15:17 u vodstvu su se izmjenjivale obje ekipe. Na odmor se odlazi uz prednost gostiju od pet koševa, 33:38.

Konačni rezultat bio je 70:78 za Grafičar. Ludbrežani su tako osvojili dva važna boda. Svi se slažu da su bili su precizniji, da su manje su griješili te da su bili bolji u skoku pod oba koša. Ivančica je bila agresivna, s velikom željom, ali su ih pogrešake i promašeni ziceri koštali boljeg rezultata.  Međutim, nisu nezadovoljni jer pokazana igra će sigurno donijeti dobre rezultate u nastvaku prvenstva.
U 2. kolo Ivančica bi ponovo trebala biti domaćin, ali zbog neslužbene vijesti o pojavi korona virusa u redovima KK Međimurja njihov je dolazak pod upitnikom.Naime, prema prvim izvješćima utakmica 1. kola između KK Međimurja i KK Vedi iz Bjelovara otkazana je zbog epidemioloških mjera i preporuka.

Komentari