dvije jake utakmice

Večeras je pred Varaždincima još jedna lijepa rukometna večer, Makedonci čekaju svoju priliku

Objavljeno: 23.01.2018. 17:27

Zadnja izmjena: 23.01.2018. 22:24

Približava se kraju natjecanje u drugom krugu po skupinama, na redu su već treće utakmice. A Varaždince večeras u Areni čekaju dvije rukometne poslastice, u kojoj će rezultati prije svega odlučiti o trećem mjestu u skupini.

Španjolce naizgled čeka relativno lagan posao - ako takvog uopće ima na ovom Euru. U 18:15 susreću se s reprezentacijom Slovenije, čiji je izbornik Veselin Vujović ovih dana više privukao pozornost svojim izjavama o nama susjednom kraju nego raspravama o rukometu.

>> Slovenski izbornik Sveti Martin na Muri nazvao - vukojebinom! - evo detalja

Makedonci još u igri

Slovenci imaju samo jedan bod i na dnu su tablice grupe 2. Španjolci su blizu plasmanu u polufinale, Slovenci za to imaju tek teorijske šanse. No, pobijedi li Slovenija - što bi bilo veliko iznenađenja - stvari u skupini 2 bi se zakomplicirale. Meč započinje u 18.15 minuta.

Nešto je drugačija situacija u srazu Makedonije i Češke, jer Makedonci imaju realne izglede izboriti se za treće mjesto u skupini i otići u borbu za peto mjesto. Česima je u igri samo teorija na granici fantastike, ali sigurno neće pustiti jake Makedonce da tek tako prođu dalje. Meč započinje u 20:30 i vjerujemo da nas očekuje prava i vrhunska borba vrlo jakih momčadi.

Komentari