STOLNI TENIS

Večerašnjim finalem završava Europe Cup u varaždinskoj Areni

Objavljeno: 15.05.2021. 10:48

Zadnja izmjena: 15.05.2021. 10:53

Finale Europskog stolnoteniskog kupa Tamanneftegas u Varaždinu pred samim je završetkom, pa će današnji polufinalni mečevi biti prava poslastica za sve ljubitelje ovog sporta.

Dvostruki pobjednici Europske lige prvaka i dvostruki francuski prvaci AS Pontoise Cergy očekivanim su plasmanom u polufinale najavili da su najozbiljniji kandidati za osvajanje pehara Eurokupa.

U prvom četvrtfinalnom meču francuski je AS Pontoise Cergy s 3:0 svladao španjolski Asisa Borges Vall, dok su Talijani Top Spin Messina istim rezultatom slavili protiv austrijskog Solexa-Consult Wiener Neustada. Potom je uslijedilo drugo četvrtfinale u kojem je njemački Post SV Mühlhausen 1951 E.V. očekivano pobijedio mađarski PTE Peac Kalo-Meh s 3:0, dok je austrijski SPG Walter Wels istim rezultatom slavio nad Česima TTC Enfireex Ostrava.

Tako su današnja polufinala, koja u dvorani Arena osigurali Francuzi, Talijani, Nijemci i Austrijanci, dok će finalni susret za pobjednika europskog Tamanneftegas Kupa u stolnom tenisu početi u 19,00 sati uz izravni livestream na službenoj stranici europske stolnoteniske federacije.

Komentari