euforija na stadionu

VELIKA FOTOGALERIJA Tribine i loža na nogama za važnu pobjedu NK Varaždina

Pod vodstvom trenera Samira Toplaka ekipa NK Varaždina sinoć je briljirala i izborila važnu pobjedu u ogledu protiv Istre, a mi vam donosimo fotogaleriju s tribina varaždinskog stadiona koje su bodrile domaće dečke...
Objavljeno: 21.06.2020. 09:16

Zadnja izmjena: 21.06.2020. 09:34

Foto: Dino Možek

Pod vodstvom trenera Samira Toplaka ekipa NK Varaždina sinoć je briljirala i izborila važnu pobjedu u ogledu protiv Istre, a mi vam donosimo fotogaleriju s tribina varaždinskog stadiona koje su bodrile domaće dečke.

- Ukazao sam igračima koliko je važna ova pobjeda i što nam ona znači. Zatim su odradili vrhunskih 45 minuta. Poentirali kako i kada treba, kao prava natjecateljska ekipa. Presretan sam. Ovo je velika pobjeda, imamo veliku zalihu bodova. Ozbiljna ekipa, kakva mislim da mi jesmo, to ne smije ispustiti – izjavio je Toplak nakon utakmice, osvrnuvši se na drugo poluvrijeme.

Podsjetimo, pogotke za domaće zabili su Obregon, Drožđek i Petković u odlično tempiranim razmacima, a tko je njih i cijelu varaždinsku ekipu bodrio s tribina pogledajte u našoj galeriji fotografija:

Komentari