Sportske igre mladih

Veliki Telemach Dan sporta stiže u Novi Marof, evo detalja

Objavljeno: 26.05.2024. 11:49

Zadnja izmjena: 26.05.2024. 11:53

Športski nogometni klub Novi Marof ugostit će u utorak, 28. svibnja  edukativno-sportski Telemach Dan sporta u organizaciji Plazma Sportskih igara mladih i grada Novog Marofa, program započinje u 15.15 sati, a mlade će sportaše podržati predstavnici grada i županije. 

Na tom sportsko-edukativnom danu djeca će se imati priliku natjecati u graničaru i atletici, a najbolje ekipe i najbrži trkači izborit će plasman na Državnu završnicu koja će se održati krajem srpnja u Rijeci, gdje će predstavljati boje svoje županije te se družiti i natjecati s djecom iz cijele Hrvatske. Na terenima igrat će se i županijska završnica Coca-Cola Cupa, na kojoj će se ekipe 2008. godište i mlađe u muškoj i ženskoj konkurenciji te 2006. godište i mlađe boriti za prolaz na regionalnu završnicu koja će se održati početkom lipnja, najavili su iz Plasma Sportskih igrara mladih.

Plazma Sportske igre mladih, najveća sportsko amaterska manifestacija u Europi, koja će ove godine samo u Hrvatskoj okupiti više od 110.000 djece, pruža priliku djeci osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta da od siječnja do rujna besplatno sudjeluju u vrhunsko organiziranim natjecanjima u 10 sportova. Otvorene su prijave za sve sportske discipline: Tommy turnir u malom nogometu, Coca-Cola Cup u nogometu, HEP rukometni turnir, Kinder turnir u uličnoj košarci, odbojci na pijesku, MIS turnir u odbojci, Fide turnir u šahu, stolnom tenisu, PAKET24 Cup u tenisu te graničar i atletika u sklopu Telemach Dana sporta. Prijave su besplatne i otvorene na web stranici igremladih.com.

Komentari