završen malonogometni turnir

VELIKO FINALE PAN KUPA Centar Škudar pobjednik seniorskog kupa, Hudek Trgotrans - veteranskog

Objavljeno: 09.01.2017. 14:31

Zadnja izmjena: 09.01.2017. 14:32

Jučer je pred 970 gledatelja na tribinama Arene Varaždin okončano 37. Zimsko prvenstvo Varaždina u malom nogometu pod imenom Pan kup Varaždin. Pehari idu u Novi Golubovec i Biljevec, odnosno, momčadima Centar Škudar i Hudek Trgotrans.

Biljevčanima je ovo zapravo drugi pehar u veteranskoj konkurenciji, samo što su tada igrali pod drugim sponzorskim imenom. Ove su godine titulu izvojevali pobjedom od 3:1 protiv ACC Mravunac. S druge strane, seniorskoj momčadi Hudek Trgotransa pripalo je treće mjesto koje su izborili pobjedom od 5:1 protiv Črešnjeva - međuu kojima je, za utjehu, Saša Hojski svojim 9. golom postao najbolji strijelac turnira.

U velikom seniorskom finalu Centar Škudar je savladao Art metale Junajted s 3:1, ali sjenu na pobjedu baca dvojbena sudačka odluka o faulu kojom je Škudar dobio i iskoristio priliku zabijanja drugog pogotka iz deseterca. Junajted je uspio samo smanjiti na 2:1, da bi na koncu zabio Petar Bočkaj zabio treći gol i time golubovčanima osigurao zasluženu titulu i 30 tisuća kuna nagrade, a sebi nagradu za najboljeg igrača turnira. Unatoč ovom porazu, vratar Junajteda Saša Dreven proglašen je za najboljeg vratara prvenstva. I time je nakon 106 utakmica i 462 postignuta pogotka uspješno završeno ovo najznačajnije malonogometno prvenstvo u našem kraju. Ovdje u fotogaleriji možete vidjeti najzanimljivije trenutke jučerašnjih utakmica.

Komentari