drugi put zaredom

Veterani NK Varaždina odnijeli su prvo mjesto na tradicionalnom malonogometnom turniru

Objavljeno: 28.12.2016. 11:48

Na ovogodišnjem tradicionalnom malonogometnom turniru svoje snage su odmjerili veterani NK Varaždina, NK Slobode, NK Mladosti/Biškupec, te gosti iz Slovenije, NK Rakičan.

Ove godine turnir je doživio svoje drugo izdanje, a odigrano je uzbudljivih šest utakmica sjajnih obrana vratara, da bi na kraju o pobjedniku turnira odlučivao susret NK Varaždina i NK Mladosti u kojem su Varaždinci izvukli kraći kraj i pobijedili u zadnjim minutama igre.

NK Varaždin je ovim susretom obranio prošlogodišnju pobjedu i tako drugi put zaredom osvojio veliki prijelazni pehar. Također je bilo napeto i u susretu za treće mjesto u kojem su gosti iz Slovenije nadigrali NK Slobodu, kojoj je na kraju pripalo četvrto mjesto.

Treće poluvrijeme i proglašenje pobjednika održano je u novo otvorenom Caffe baru stadiona Sloboda, gdje je dopredsjednik udruge Josip Tot podijelio pehare i priznanja svim učesnicima turnira, a nagradu za najboljeg vratara turnira je primio vratar NK Mladosti Ivica Apostolovski dok je najbolji strijelac turnira s tri pogotka bio Mitja Kosi

Malonogometni turnir se održao zahvaljujući suradnji Udruge za promicanje i očuvanje tradicije nogometa u Varaždinu  "Đuro Kulčar " Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina.

Komentari