crni niz narančastih

VIDEO Varteks nakon 4. uzastopnog poraza brine kako vratiti samopouzdanje i optimizam u ekipu

Objavljeno: 13.11.2017. 12:03

Zadnja izmjena: 13.11.2017. 12:04

Foto: YouTube/Screenshot

Varteks je u subotu pretrpio i 4. uzastopni poraz u prvenstvu - ovaj put je Bedem iz Ivankova usred Varaždina pobijedio s lakih i po naše igrače bolnih 4:0. Kako Bumbari ocjenjuju na svom fejsu, pobjeda gostiju je zaslužena, a utakmica je po prikazanom bila 45% - 55% za Bedem.

Bedem tako nakon 13. kola dijeli prvo mjesto s BSK-om, koji je za Bumbare bio nesretan u prošlom kolu. S druge strane, Varteks je i dalje pretposljednji s 9 bodova, jedina utjeha je da su i dalje ispred Belišća sa 7 bodova.  
- Svaki od ovih poraza sam po sebi nije tragičan, već je problem, naravno, što oni sačinjavaju niz od 4 neuspjeha. Kako je Varteks, uz juniore Osijeka, najmlađa ekipa u ligi (prosjek 21,8 godina), tako će vjerojatno najveći problem biti vratiti samopouzdanje i optimizam u ekipu. Znaju to i White Stonesi, koji od prve do posljednje minute navijaju i podržavaju ekipu, bez obzira na niz loših rezultata. - pišu varteksovci na svom fejsu.

Do kraja jesenskog dijela Bumbari idu na gostovanje u Pleternicu kod Slavije, koja je trenutačno 4. na ljestvici. Za dva tjedna Bumbari dočekuju Mladost iz Ždralova. Bilo koji osvojeni bod iz tih utakmica pomogao bi da se mladim igračima Varteksa vrati poljuljano samopouzdanje. Kako je bilo u subotu u "nesretnom" 13. kolu pogledajte u video prilogu kojega je Varteks stavio na svoj YouTube kanal.

 

Komentari