nastavljaju sjajan niz

Vidovčani izborili treću uzastopnu pobjedu i sad su već na 5. mjestu ljestvice

Objavljeno: 23.10.2017. 11:50

Zadnja izmjena: 23.10.2017. 11:50

Foto: Arhiva

Rukometaši Vidovca nastavili su trend dobrih igara u posljednje vrijeme te se iz Ivanić Grada vraćaju s novom, trećom uzastopnom pobjedom u 1. HRL Sjever.  Nova dva boda donijela su im i odlično 5. mjesto na tablici.

Tako su nakon Garešnice i KTC Križevaca pali i protivnici iz Ivanić Grada s 32:27. Vidovčani su u utakmicu ušli bez Jeftića i Težaka, ali su utakmicu od početka držali u svojim rukama. Prvo veće vodstvo ostvarili su kod 15:11, otišli na odmor s tri gola prednosti i onda to još i povećali u drugom poluvremenu. Štefičar i Hirš su zabili po 9 golova, a odlični vratar Varšić skupio je 15 obrana.

Igrači Igora Senečića bili su raspucani u napadu, posebice Kristijan Štefičar s devet golova, uz 'prvo ime' utakmice Tomislava Hirša, ujedno i vodeći strijelac utamice. Obrana je također bila na visini zadatka, a ako je nešto i prošlo, tu je bio i raspoloženi vratar Bruno Varšić, koji je skupio 15 obrana. Vidovec je tako sada, kako rekosmo, na 5. mjestu, a s obzirom da im u goste sada stižu momčadi Nove Gradiške i Đakova, koje su trenutno na dnu tablice, pa bi s dve očekivane pobjede naši dečki mogli popraviti ionako odličan plasman. 

Komentari