derbi kola u vidovcu

Vidovčanima u goste ove nedjelje stiže jedan od nekoć najslavnijih jugoslavenskih rukometnih klubova

Objavljeno: 17.11.2017. 11:30

Zadnja izmjena: 17.11.2017. 11:30

Premda je prvotno najavljen za subotu, derbi 9. kola Prve hrvatske rukometne lige Sjever u kojemu MRK Vidovec dočekuje Bjelovar igrat će se u nedjelju, s početkom u 18 sati u dvorani u Vidovcu.

Vidovčani u susret ulaze kao četvrtoplasirana momčad, a Bjelovar je klub dugogodišnje tradicije čiji su najslavniji dani bili kad je pod imenom Partizan žario i palio jugoslavenskom i europskom ligom.

Nekoć i na vrhu Europe

Devet puta su bili prvaci Jugoslavije, a jednom i osvajači Kupa europskih prvaka. Već desetljećima nisu više u elitnom natjecanju, ali u Vidovec dolaze kao drugoplasirani i s tri boda prednosti u odnosu na domaćine. Vidovčani su u posljednje dvije utakmice pretrpjeli poraze - od kojih osobito boli onaj u kupu protiv Ivanca. Sada stiže još jedan favorit, a trener  Igor Senečić neće moći računati na važne karike u svojoj ekipi Jeftića i Melnjaka, dok i Težak ima problema s ozljedom.

- Imamo kadar kakav imamo, svi dečki koji su na raspolaganju će sigurno dati sve od sebe. Bitno nam je da damo svoj maksimum, a uz podršku naše vjerne publike da pokušamo iznenaditi. - istaknuo je Senečić. Utakmica se igra u nedjelju, s početkom u 18 sati, a nakon utakmice bit će i tradicionalna rukometna 'veselica'. Nadamo se da će se naši dečki veseliti pobjedi.

Komentari