osmina finala kupa

VIDOVEC Danas vas očekuje rukometni spektakl u kojem će svoje snage odmjeriti domaćini i riječki Zamet

Objavljeno: 08.02.2017. 08:37

Zadnja izmjena: 08.02.2017. 08:39

Foto: RK Vidovec

Rukometaše Vidovca danas u dvorani Osnovne škole Vidovec  u 19 sati očekuje velika utakmica i to protiv 'premijerligaša' riječkog Zameta.

Ekipa Vidovca u nastavak sezone kreće pojačana, pridružili su se  povratnici  Zoran Jeftić i Darijo Herman, ali i još neki mladi varaždinski  rukometaši. Na tablici Vidovčani zauzimaju poziciju na sredini tablice, a u prvom kolu nastavka su poraženi u Osijeku.

Ipak, taj poraz nije ostavio previše traga na sada već iskusnoj ekipi Vidovca, te su svi igrači spremni za današnju utakmicu i na raspolaganju treneru Senečiću, koji maksimalno respektira Riječane.

- Nemamo tu što govoriti, oni su favoriti, radi se o odličnoj mladoj ekipi, koja je u vrhu Premier lige. Mi nismo bez šansi, ojačali smo igrački kadar tako da sam imamo podosta iskusnih igrača, a radi se iak o samo jednoj utakmici. Vjerujem u našu publiku, da će nas doći podržati u velikom broju, a ako se ukaže prlika da iznenadimo, dat ćemo sve od sebe – ističe Igor Senečić.

Što se tiče dodatnih sadržaja, posjetitelji će imati priliku degustirati i vidovečki grah. Sve je spremno za još jedan rukometni 'spektakl' na vidovečki način, a može li Vidovec do još jednog sportskog iznenađenja, sportskog pothvata, znat će se danas navečer.

 

Komentari