1. HRL Sjever

Vidovec protiv PPD Zagreba 2 u petak otvara novu sezonu

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 14.09.2017. 11:31

Zadnja izmjena: 14.09.2017. 11:36

Počinje nova sezona u 1. HRL Sjever, a MRK Vidovec spreman je za nove pobjede nakon što je lani završio na 9. mjestu. Kako ističu, želja je siguran ostanak i plasman oko sredine tablice. Prvu utakmicu odigrat će protiv PPD-a Zagreb 2 u dvorani Osnovne škole u Vidovcu, u petak u 18 sati.

- Uvijek krećemo ambiciozno, to naši vjerni navijači u Vidovcu očekuju od nas. Imamo dosta promjena u ekipi, no radi se o igračima koji se međusobno jako dobro poznaju. Vjerujem da smo složili dobru ekipu, mislim da ne bi trebali biti slabiji nego prošle sezone i da će to dobro funkcionirati – istaknuo je Igor Senečić, trener MRK Vidovec.

U petak počinje i prvenstvo, pripreme su donijele mnogo odličnih utakmica i neke velike pobjede, a start donosi dolazak druge ekipe PPD Zagreba u Vidovec. Radi se o odličnoj momčadi, koja je u dvije godine napredovala iz treće do prve lige, osvajavši uvjerljivo prva mjesta.

- Neovisno o tome tko nam dolazi u Vidovec, mi kod kuće uvijek idemo na pobjedu, pa tako i u ovom slučaju. Znamo da je Zagreb naš najveći klub, sigurno im je i druga ekipa vrhunska, no mi uz podršku naših navijača, moramo dati svoj maksimum i vjerujem da možemo do pobjede – ističe Senečić.

 

Komentari