napokon ih krenulo

Vidovec u 4. kolu Prve rukometne lige Sjever konačno zabilježio prvu pobjedu

Objavljeno: 08.10.2017. 17:04

Zadnja izmjena: 08.10.2017. 17:04

Nakon poraza u prva dva kola i prošlotjednog domaćeg remija, Vidovčani su na gostovanju u Garešnici zabilježili svoju prvu ovosezonsku pobjedu u 1. HRL Sjever s 29:27.

Vidovčani nisu nastupili kompletni - nije bilo kapetana Melnjaka, a ni standardnog vratara Alena Grda. Utakmica je dobrim dijelom prvog poluvremena bila izjednačena, a onda su se kod 11:11 Vidovčani odlijepili te otišli na odmor s plus 4. U drugom su poluvremenu pojačali gas, imali i prednost od 8 golova da bi pred kraj utakmice domaći igrači ipak sveli prednost na Vidovčana na podnošljivijih minus 2. Zoran Jeftić je bio najefikasniji igrač s čak 10 postigntih golova. 

- Zadovoljan sam, od prve minute smo bili agresivniji, i kontrolirali utakmicu. U sljedećem kolu nam dolazi vodeći KTC, ujedno i glavni kandidat za Premijer ligu, n­­­o u Vidovcu nitko ne može unaprijed upisati bodove. Vidovec je trenutačno 10. s 3 osvojena boda. Susret protiv KTC-a igrat će se idućeg vikenda, a u Vidovcu najavljuju poznatu vidovečku rukometnu feštu.

Komentari