KOMENTAR UTAKMICE

Vladimir Canjuga zadovoljan pobjedom i ovim dijelom sezone ali ...

Objavljeno: 30.05.2021. 10:50

Zadnja izmjena: 30.05.2021. 11:05

Nakon jučerašnje pobjede Koke nad ekipom Zrinski iz Čakovca, varaždinske rukometašice mirno ulaze u posljednje kolo u kojem mogu čak do četvrtog mjesta.

Susjedski derbi uvijek nosi i dodatnu dimenziju i motivaciju bez obzira na poziciju na prvenstvenoj ljestvici. Trener Koke Vladimir Canjuga prisjeća se i drugih susjedskih derbija.

- Fajt je uvijek između čakovečkih i varaždinskih klubova, još i kad sam bio u muškom rukometu u Pipo IPC i Varteksu. Najslađe je bilo pobijediti jedni druge. Tako da sam znao da će biti veliki naboj i u ovom susretu. Cure su pokazale karakter i nisu pale kako su znale pasti u nekim drugim utakmicama. Utakmicu smo dobili u obrani izuzetnom požrtvovnošću.  Također smo i fizički bolje pripremljeni jer se vidjelo kako naše protivnice u zadnjih 15 minuta imaju puno više izgubljenih lopti, a mi smo zabili 7 ili 8 golova iz kontre ili polukontre, objašnjava Canjuga.

Najava odlaska

Tijekom turbulentne kovid sezone bilo je i teških trenutaka u klubu i ekipi.

- Panika je bila prije tri mjeseca u ekipi, nakon čega sam i najavio svoj odlazak iz kluba. Pojavila se sumnja da nema kemije između ekipe i mene, da su cure zasićene sa mnom ali pokazali smo da to nije tako i na ovoj utakmici. U subotu u Bjelovaru imamo priliku i za četvrto mjesto, ali neću to nametnuti curama kao imperativ. Nek sada pritisak bude na Bjelovaru, kao prije dvije godine kada su oni nama u Varaždinu uzeli treće mjesto. Ja sam više nego zadovoljan ovim dijelom sezone i današnjom utakmicom. U šest godina, koliko sam u Koki prve sezone je bilo peto mjesto, dva puta treće, pa dva puta četvrto i sada sigurno peto. To je ciklus od šest godina koje bude teško ponoviti u dogledno vrijeme, zaključio je Canjuga.

  

Komentari